Zdrowie i uroda Ełk
Suplementy diety w Biedronce?
- PatrycjaS12323
-
Autor
2 lata 2 miesiąc temu - 2 lata 2 miesiąc temu #5429
przez PatrycjaS12323
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Ja z całego serca polecam stosowanie suplementów. Mi baaardzo pomogły, tak jak stronię od wszelkich leków, tak stosowanie witamin poprawiło moje samopoczucie. A dwa jestem wegetarianką, więc chcąc nie chcąc dla własnego zdrowia powinnam uzupełniać te składniki, których nie dostarczam. Jakbym miała polecić najlepsze suplementy, to zdecydowanie od (link nieopłacony).
Odpowiedz do PatrycjaS12323
- Anonim
-
Autor
- Anonim
-
Autor
- Anonim
-
Autor
- Anonim
-
Autor
2 lata 4 miesiąc temu #5399
przez Anonim
Raczej polecam suplementy firm które mają certyfikaty badań laboratoryjnych. Jedną z takich firm jest Orilame .Sprawdź: orif-rejestracja.pl/katalog
Odpowiedz do Anonim
- Anonim
-
Autor
2 lata 5 miesiąc temu - 2 lata 4 miesiąc temu #5385
przez Anonim
Nie ryzykowal bym lepiej w apteceCzołem! Kupuje ktoś może w Biedrze? Ostatnio moją uwagę przykuły jakieś dziwne suplementy diety przy kasie. Kojarzy ktoś co to w ogóle jest? Jakiej to firmy i czy generalnie bezpiecznie jest coś takiego ze sklepu spożywczego kupować, czy jednak lepiej w aptece? Widziałem coś na opalanie, to akurat by mi się przydałob bo jadę nad Bałtyk.
Odpowiedz do Anonim
- Anonim
-
Autor
- luo77
-
Autor
2 lata 9 miesiąc temu - 2 lata 5 miesiąc temu #5355
przez luo77
Nie, tylko nie to.... Nie kupuje się takich rzeczy w bierdronce czy innym markecie. Jak już coś to w aptece. Po za tym jak chcecie zadbać o siebie wystarczy postawić na zdrową dietę. Tutaj (link nieopłacony) możesz znaleźć różnorodne porady, nawet co się dzieje kiedy spożywacie alkohol. Jaki to ma wpływ na naszą dietę etc.
Odpowiedz do luo77
- magdalena_mazur
-
Autor
4 lata 3 miesiąc temu - 2 lata 5 miesiąc temu #4941
przez magdalena_mazur
Coraz częściej pojawiają się w supermarketach takie produkty. Nawet u mnie w e-markecie pojawiły sie (link nieopłacony) Ciekawa jestem jak wygląda jakość tych produktów, skoro już powszechnie wiadomo że dla każdego marketu te same produkty są inaczej przygotowywane
Odpowiedz do magdalena_mazur
- kierny
-
Autor
- w Biedronce?
-
Autor
- lucas33
-
Autor
7 lata 1 miesiąc temu #4409
przez lucas33
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Czołem! Kupuje ktoś może w Biedrze? Ostatnio moją uwagę przykuły jakieś dziwne suplementy diety przy kasie. Kojarzy ktoś co to w ogóle jest? Jakiej to firmy i czy generalnie bezpiecznie jest coś takiego ze sklepu spożywczego kupować, czy jednak lepiej w aptece? Widziałem coś na opalanie, to akurat by mi się przydałob bo jadę nad Bałtyk.