Forum Miasta Ełk

Forum Miasta Ełk

× Zdrowie i uroda Ełk

Kosmetyczka Ełk - Salon BEAUTY w Ełku - PRZESTROGA

• ten sam
  • ten sam Avatar Autor
11 lata 1 tydzień temu #2310 przez ten sam
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Jeśli bym miał trafić do dermatologa to myślę że ta Pani jako specjalistka by mi o tym powiedziała, ale mogę się mylić... może chodziło jej tylko o pieniądze. Wówczas była ona na "dorobku".

Blizny mam w miejscach gdzie uzywala igly. Nie pojawiły się one od razu tylko z biegiem jakiegoś czasu.

Młoda kosmetyczka ktora poznałem nie zawróciła mi w głowie tylko powiedziała ze wg jej oceny ów blizny pochodzic moga z wielka prawdopodobnoscią po nakówaniu.

Byłem na Pani stronie. Jak moje dzieci będą wymagały interwencji kosmetologa to się tym razem do Pani zgłoszę.

dziękuję za zabranie głosu i pozdrawiam
  • Sylwia Stasiulewicz
  • Sylwia Stasiulewicz Avatar Autor
11 lata 2 tygodni temu #2287 przez Sylwia Stasiulewicz
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Witam,
skąd taka ocena że akurat po Tym oczyszczaniu z nakłuwaniem takie blizny? I akurat po rozmowie z kosmetyczką takie uwagi? Jestem kosmetologiem po medycynie i spodziewam się ze zamiast trafić na oczyszcanie powinieneś parę lat temu trafić do dermatologa. Czy małą igła jest w stanie zrobić bliznę? Igła nie -ale staphylococcus aureus napewno tak. Kolego miałeś gronkowca na skórze i stąd masz problem. Dziwię się że nagle po paru latach uświadomiłeś sobie ze swego problemu. A drugą stroną nieżle Ci ta młoda kosmetyczka zawróciłą w głowie - jak taka zdolna jest to też powinna Ci powiedzieć jak to naprawić-czyli pozbyć się blizn. Myślę że nie będąc fachowcem w tej dziedzinie nie powienieneś oceniać publicznie metod pracy.
Pozdrawiam Sylwia
www.sylwiastasiulewicz.elk.pl
  • Zszokowany
  • Zszokowany Avatar Autor
11 lata 1 miesiąc temu #2183 przez Zszokowany
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
no witam...

Piszę tego posta, bo jestem tak wkurwiony ze inaczej tego nazwać nie mogę.
Poznałem kosmetyczkę dziewczynę z Gdańska. Rozmowa toczyła się o kosmetologii i takie tam... Napomniałem jej, że parę lat temu byłem u kosmetyczki w Ełku w salonie BEAUTY CENTER & FITNESS na oczyszczaniu twarzy i że właścicielka tego salonu kosmetycznego, która robiła mi zabiegi oczyszczające, używała igły do przebijania skóry, zanim zaczęła wyciskać wągry. Robiła to, żeby móc łatwiej oczyścić moją skórę twarzy z wągrów.
W tamtym czasie wydawało mi się ,że to tak powinien wyglądać ten zabieg i że będzie ok... Ufaem tej kobiecie , myślałem że wie co robi.... Dziś mam po tych nakóciach dziury na policzkach.

Moja koleżanka kosmetyczka kiedy usłyszła ode mnie jakimi metodami oczyszczano mi twarz w salonie kosmetycznm BEAUTY CENTER & FITNESS w Ełku była w szoku.

Oznajmiła mi, że ten zabieg tak nie powinien wyglądać. Że metody stsowane przez Panią właścicielkę z sdalonu BEAUTY CENTER & FITNESS zasługują na opisanie gdzieś w mediach, ku przestrodze !!!

Więc przestrzegam zanim pojdziecie oczyszczać twarz do salonu kosmetycznego w Ełku BEAUTY CENTER & FITNESS to się 2x zastanówcie. Teraz se zastanawiam nad pozwaniem tej Pani za oszpecenie mi twarzy!

sprzatanie elk firma sprzatajaca elk olecko augustow grajewo