Wędkarstwo Mazury
gdzie na ryby ?
- Anonim
-
Autor
- Anonim
-
Autor
- linger
-
Autor
- XRV
-
Autor
- Wojciech-okoń
-
Autor
3 lata 10 miesiąc temu #5102
przez Wojciech-okoń
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Odpowiedz do Wojciech-okoń
- M
-
Autor
11 lata 7 miesiąc temu #1958
przez M
Na Suwalszczyznę. Jezioro Boczne niedaleko Przerośli pięknie położony zbiornik w głębokiej rynnie przez co dostęp do niego jest ograniczony i za to rybka jest (płoć, leszcz ,lin, sielawa, szczupak,okoń. Na zdjęciu efekt godzinki na łódce na białego robaka. www.bobrowadolina.manifo.com
Odpowiedz do M
- Anonim
-
Autor
- msakr
-
- TZ
-
- igorski
-
- Chriso
-
Autor
- chlopzmazur
-
11 lata 11 miesiąc temu #1733
przez chlopzmazur
Administrator ma rację. W Ełckim jeziorze pływa jakaś ryba. Łowię na nim chętnie (bo blisko domu), połowa linii brzegowej dostępna z brzegu, od czasu do czasu los się uśmiechnie i coś fajnego się złapie. Nie jest to jedynie moja opinia. Nad wodą pogada się od czasu do czasu ze współmoczykijami.
Historie, że Jezioro Ełckie wykupili Warszawiacy albo kosmici są chyba nieprawdziwe. Dostępność do niego jest bezproblemowa.
czarmazur.blogspot.com/
Historie, że Jezioro Ełckie wykupili Warszawiacy albo kosmici są chyba nieprawdziwe. Dostępność do niego jest bezproblemowa.
czarmazur.blogspot.com/
Odpowiedz do chlopzmazur
- igorski
-
12 lata 3 tygodni temu #1709
przez igorski
No fakt w tym sezonie jest bardzo dużo wędkarzy.
Na miejscu dzierżawcy jeziora bym zredukował limit zezwoleń sezonowych do 30.
Ale jak ktoś jest pazerny na kasę to wiadomo.
Ja jak do tej pory zaliczam ten rok lepszy niż poprzedni na tym jeziorku :)pozdrawiam
Na miejscu dzierżawcy jeziora bym zredukował limit zezwoleń sezonowych do 30.
Ale jak ktoś jest pazerny na kasę to wiadomo.
Ja jak do tej pory zaliczam ten rok lepszy niż poprzedni na tym jeziorku :)pozdrawiam
Odpowiedz do igorski
- lepper
-
Autor
12 lata 3 tygodni temu #1708
przez lepper
faktycznie na selmecie malym byl ten leszcz ale teraz to ja widze wiecej wedkarzy niz ryb,to jest bardzo male jeziorko bardzo ladne zreszta, z miejscem do lowienia jest skromnie na grunt tylko plaza wojskowa reszta zarosnieta ale caly czas ktos na tej plazy lowi
Odpowiedz do lepper
- igorski
-
12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #1614
przez igorski
Polecam Selment Mały wspaniałe miejsce i wspaniała ryba
Leszcz złapany metodą gruntową 53cm 2.3kg we wtorek
Uploaded with ImageShack.us
Leszcz złapany metodą gruntową 53cm 2.3kg we wtorek

Uploaded with ImageShack.us
Odpowiedz do igorski
- rybak amator
-
Autor
- rybak
-
Autor
- Tomek
-
13 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #1503
przez Tomek
chyba można coś złowić na Ełckim. Bardzo często kiedy wędruję promenadą widzę rybaków moczących swe kijki.
Wystarczy zobaczyć na google maps ile jest jezior w okolicy Ełku.
Miasto Ełk i jego zaplecze hotelowe śmiało mogą posłużyć jako baza wypadowa na urlop na mazurach
Wystarczy zobaczyć na google maps ile jest jezior w okolicy Ełku.
Miasto Ełk i jego zaplecze hotelowe śmiało mogą posłużyć jako baza wypadowa na urlop na mazurach

Odpowiedz do Tomek
- Tomek
-
- DANY
-
Autor
13 lata 4 miesiąc temu #1080
przez DANY
a ja bym chcial w Ełku!!!! nad jeziorem ełckim!!! i to na cyplu!!! no ale niestety nie moge bo ktos wykupil Cypel...Miasto sprzedalo!!! niedlugo droga glowna W.Polskiego bedzie przez kogos wykupiona i trzeba bedzie chodzic ulicami. Jestem ciekaw jednego, jezioro ełckie zostalo sprzedane warszawiakom, ale czy ktos nim sie opiekuje???kto je oczyszcza? warszawiacy??? OCZYWISCIE ZE NIE!! nasze kochane miasto to robi a warszawka kosi kase, brak mi slow