Ełk
Dobre kosmetyki naturalne
- Anonim
-
Autor
- Artur
-
Autor
- Natalia
-
Autor
2 lata 2 miesiąc temu - 2 lata 2 miesiąc temu #5431
przez Natalia
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
To ja pochwalę rodzimą markę (link nieoplacony)
Ma WYŁĄCZNIE naturalne składniki, nie prawie, a skóra po maści jest fajna, natłuszczona i elastyczna.
Ma WYŁĄCZNIE naturalne składniki, nie prawie, a skóra po maści jest fajna, natłuszczona i elastyczna.
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
Odpowiedz do Natalia
- Anonim
-
Autor
2 lata 2 miesiąc temu #5420
przez Anonim
No i dodam od siebie że świetny tonik ma ta firma:
puderek.com.pl/9237-miya-beautylab-tonik...olowym-5-150-ml.html
Świetnie rozświetla skórę.
puderek.com.pl/9237-miya-beautylab-tonik...olowym-5-150-ml.html
Świetnie rozświetla skórę.
Odpowiedz do Anonim
- Anonim
-
Autor
2 lata 2 miesiąc temu #5419
przez Anonim
Tonik (i to że powinno się go używać) to jest moje odkrycie ostatniego roku, moja twarz czuje się w jego towarzystwie dużo lepiej.
Nie uważam się za speca w dziedzinie pielęgnacji ale przerzucenie się całkowicie na naturalne kosmetyki do twarzy bardzo mi pomogło w walce z resztkami trądziku, więc jeśli masz chęć to możesz do mnie napisać
Nie uważam się za speca w dziedzinie pielęgnacji ale przerzucenie się całkowicie na naturalne kosmetyki do twarzy bardzo mi pomogło w walce z resztkami trądziku, więc jeśli masz chęć to możesz do mnie napisać

Odpowiedz do Anonim
- Miranda
-
Autor
- Miranda
-
Autor
- Miranda
-
Autor
- Anonim
-
Autor
- Anonim
-
Autor
2 lata 4 miesiąc temu #5389
przez Anonim
Według mnie zaś bardzo dobre produkty ma również firma
Avon
. Możecie międzyczasie sobie sprawdzić ich najnowsze katalogi, zobaczycie jakie cudeńka można tam znaleźć... Ja nawet chce stać się ich konsultantką, bo w ten sposób nawet do 45% można zyskać rabat na ich produkty. No i oczywiście fajnie też można sobie dorobić. Także jak dla mnie super...
Odpowiedz do Anonim
- Mirek Sokolowski
-
Autor
- Milenka
-
Autor
2 lata 5 miesiąc temu #5387
przez Milenka
Hej czy ta strona po zamówieni wywiązuje się sprawnie i szybko?
apteka.bonifratrzy.pl/
NIby apteka a le mają tez sporo kosmetyków.
Odpowiedz do Milenka
- Anonim
-
Autor
- Anonim
-
Autor
- Anonim
-
Autor
- lokka
-
Autor
2 lata 11 miesiąc temu #5340
przez lokka
Super jest ta seria Bielendy Eco nature- w 99 % naturalny, roślinny skład. Dla mnie kosmetyki dla suchej skóry sa super, z mango, jaśminem i śliwką kakadu. Super naiwllżają, nie uczulają mnie a mam skórę bardzo delikatną. I cena przystępna
Odpowiedz do lokka
- majeczka
-
Autor
3 lata 5 godzin temu - 2 lata 5 miesiąc temu #5320
przez majeczka
A czy ktoś z was może stosował już kosmetyki konopne cannabigold (link nieopłacony)? Pytam, ponieważ szukam czegoś fajnego dla siebie, co może mi zniwelować skórne problemy i jednocześnie nadać zdrowego wyglądu mojej cerze. Z tego co ogólnie czytałam kosmetyki konopne mają właściwości prozdrowotne. Także może warto byłoby je kupić?
Odpowiedz do majeczka
- Anonim
-
Autor
- ambra
-
Autor
- PaulinaMajda
-
Autor
4 lata 8 miesiąc temu - 2 lata 5 miesiąc temu #4860
przez PaulinaMajda
Polecam kosmetyki na bazie konopi. Sama używam kremów na twarz oraz szamponu, odżywki i serum do włosów na bazie właśnie konopi. Dają bardzo dobry efekt. Kupuję je w sklepie (link nieopłacony) - polecam mają bardzo duży wybór.