Edukacja Ełk
Co sądzicie o prywatnych placówkach jak żłobek czy przedszkole?
- Anonim
-
Autor
2 lata 2 miesiąc temu #5425
przez Anonim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Mój syn chodzi do prywatnego żłobka i jest super. Córka chodziła do publicznego ale po trzech miesiącach ją przeniosłam bo był koszmar. W prywatnych są lepsze sprzęty, dzieci mają więcej zabaw i lepiej zorganizowany czas. Aczkolwiek to pewnie zależy jeszcze od żłobka, ja miałam złe doświadczenia
Odpowiedz do Anonim
- Andrzej
-
Autor
- ciekawy
-
Autor
2 lata 4 miesiąc temu - 2 lata 4 miesiąc temu #5397
przez ciekawy
jak w jednym z przedszkoli w Ełku, gdzie dyrektorka szukała oszczędności i wymyśliła sobie, że będzie zamawiać mniejszą ilość porcji cateringowych niż ma dzieci w przedszkolu. A teraz toczy się postępowanie.
Ja tam wolę i służbę zdrowia państwową.
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Z tymi prywatnymi przedszkolami to zaraz okazać się może, że dzieci będą głodne chodzić.
jak w jednym z przedszkoli w Ełku, gdzie dyrektorka szukała oszczędności i wymyśliła sobie, że będzie zamawiać mniejszą ilość porcji cateringowych niż ma dzieci w przedszkolu. A teraz toczy się postępowanie.
Ja tam wolę i służbę zdrowia państwową.
Odpowiedz do ciekawy
- Anonim
-
Autor
- Anonim
-
Autor
2 lata 4 miesiąc temu #5390
przez Anonim
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Witam tak jak w temacie. Czy przy wyborze placówki do nauki, kierowaliście sie jakością i możliwościami jakie oferuje takie miejsce czy tylko lokalizacja. Jestem w momencie wyboru co lepsze przedszkole prywatne czy publiczne.