Edukacja Ełk
SZKOŁA JAZDY która jest najlepsza?
- Michał
-
Autor
- viking
-
Autor
11 lata 1 miesiąc temu - 8 lata 7 miesiąc temu #2109
przez viking
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Ja słyszałem same pozytywne opinie o szkolę jazdy olo ale podobno dobre są też szkolenia w ateście, niestety nie wiem do jakich miast się z nimi jeździ :/ co do wyboru szkoły to mogę ci jeszcze poradzić odwiedzenie strony z porównywarką kursów jazdy XXX i samodzielne sprawdzenie interesujących cię ośrodków ze względu na wyniki zdawalnosci czy cenę za kurs.
Odpowiedz do viking
- Emilia
-
Autor
- Kamil
-
Autor
- Magda
-
Autor
- ivtk222
-
Autor
- kvm
-
Autor
11 lata 7 miesiąc temu #1908
przez kvm
polecam szkołę na ul. Wawelskiej 11
87 610 55 33 P. Celinka wykłady prowadzi perfekcyjnie instruktorzy uczą bezstresowo na pełnym luzie znajomi z osiedla jak i ja którzy tam byliśmy zdawalność 100% za 1 razem jeżeli chodzi o wyższe kategoria prawa jazdy to polecam u Grunwalda tam robiłem kat.C C+E i tez za 1 zdałem ale najważniejsze moim zdaniem są początki dlatego polecam p. Ryszkiewiczów pozdrawiam:)
87 610 55 33 P. Celinka wykłady prowadzi perfekcyjnie instruktorzy uczą bezstresowo na pełnym luzie znajomi z osiedla jak i ja którzy tam byliśmy zdawalność 100% za 1 razem jeżeli chodzi o wyższe kategoria prawa jazdy to polecam u Grunwalda tam robiłem kat.C C+E i tez za 1 zdałem ale najważniejsze moim zdaniem są początki dlatego polecam p. Ryszkiewiczów pozdrawiam:)
Odpowiedz do kvm
- msakr
-
- Pawel
-
Autor
- Kierowca zestawu
-
Autor
11 lata 7 miesiąc temu #1892
przez Kierowca zestawu
ja polecam firmę z ugruntowaną pozycą na naszym rynku, a nie jakiś "krzak".
polecam: LOK JAN GRUNDWALD.
mieści się na ul. Suwalskiej w Ełku.
Dodam ,że pare lat temu kurs na prawo jazdy kat C u Janka wyniosło mnie 500 pln. A to dlatego ,że już po kilku jazdach czółem się na siłach jechać na egzamin
Jak nie masz kasy to też można się dogadać
polecam: LOK JAN GRUNDWALD.
mieści się na ul. Suwalskiej w Ełku.
Dodam ,że pare lat temu kurs na prawo jazdy kat C u Janka wyniosło mnie 500 pln. A to dlatego ,że już po kilku jazdach czółem się na siłach jechać na egzamin

Jak nie masz kasy to też można się dogadać
Odpowiedz do Kierowca zestawu
- Ewelina
-
Autor
11 lata 7 miesiąc temu #1888
przez Ewelina
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Czesc wszystkim
chcę zapisac się na kurs prawa jazdy i potrzebuje pomocy - szkół w Ełku jest całe mnóstwo, co utrudnia wybór jeden konkretnej 
Czytałam dużo pozytywnych opinii na temat szkoły jazdy oLo, ale szkoła ma niestety też dużo opinii negatywnych. A i czy mógłby mi ktoś powiedziec do jakiego miasta jeździ się zdając prawo jazdy w poszczególnych szkołach jazdy?
Jakie są wasze doświadczenia ze szkołami jazdy w Ełku?

Czytałam dużo pozytywnych opinii na temat szkoły jazdy oLo, ale szkoła ma niestety też dużo opinii negatywnych. A i czy mógłby mi ktoś powiedziec do jakiego miasta jeździ się zdając prawo jazdy w poszczególnych szkołach jazdy?
Jakie są wasze doświadczenia ze szkołami jazdy w Ełku?